Кабінет психолога

Давайте знайомитись!
Гедз Галина Миколаївна,
 практичний психолог ДНЗ №1
Освіта: вища.
Стаж роботи: 12 років і 5 місяців.
Життєве  кредо: «Доброта повинна стати таким звичним станом людини, як мислення. Вона повинна стати звичкою.» В.О.Сухомлинський

Спеціальність маю класну
Супермодну і сучасну.
Ні хвилинки не марную
Практичним психологом
В ДНЗ №1 працюю.

Блог практичного психолога
https://dnz1-berizka.blogspot.com/

Кабінет зручний я маю.



 

Тут  заняття проводжу й діток розвиваю

В розвагах із задоволенням участь я приймаю

Також  в садочку психологом проводяться кожного дня кореційно-розвивальні заняття з дітьми різних вікових категорій, згідно  розкладу занять.

Корекційно-розвивальні заняття з дітьми молодшого дошкільного віку (4-й рік життя) проводяться за програмами: «Щаслива дитина», укладач Т .І. Прищепа та « Стежинка до свого «Я»» , автори  О.В. Хухлаєв, О.Є. Хухлаєва, І.М. Первушина ,  метою програм є збереження психологічного здоров’я дітей дошкільного віку.

З дітьми молодшого дошкільного віку (5-й рік життя), проводяться заняття за корекційно-розвивальна програмою «Розвиток емоційної сфери особистості дитини та соціальна адаптація». Автор укладач Тергоєва. Метою програми є розвиток емоційної регуляції поведінки, моральних якостей, соціальної адаптації, виховання міжособистісних стосунків, розуміння своїх емоцій та почуттів.

Для роботи з  дітьми старшого дошкільного віку використовується корекційно-розвивальна програма з розвитку когнітивної сфери вихованців, укладач О.В. Крикун. Програма спрямована на розвиток усіх психічних процесів дитини; формування позитивної навчальної мотивації у дітей; виховання культури ділового спілкування дитини з дорослими та однолітками. Для підготовки дітей до навчання в школі використовую корекційно-розвивальні заняття з посібника Л.А. Кльоц, Н.О. Сидоренко.